logo

Tydligare position vann trovärdighet

Kund
Babyshop
Tjänster
Varumärkesstrategi|
Visuell identitet|
Kampanjer|
Video

Den ledande butiken för exklusiva varumärken inom barnmode. Babyshop har vunnit årets mobila e-handel och flera andra utmärkelser.

Uppdrag

Det handlar inte bara om att öka försäljningen – det gäller också att stärka relationerna med leverantörer för att säkra en fortsatt tillgång till de mest exklusiva märkena. För att lösa uppdraget behövdes en tydligare position och en vassare visuell identitet. Målet är att vara den självklara ledaren på den globala e-handelsarenan för premiumprodukter för baby och barn.

Lösning

Genom att skaka nytt liv i Babyshops visuella och digitala identitet, med fokus på design och lekfullhet, har vi skapat en e-handel som engagerar – vilket har väckt nytt liv i både försäljningen och relationerna med leverantörer.

Resultat

Ny image gav stärkta relationer med leverantörer och kunder. Och som en effekt nya tillväxtmöjligheter.

Ny visuell identitet

Ny visuell identitet

Den nya identiteten utstrålar en premiumkänsla, samtidigt som varumärket inte förlorar sitt lekfulla DNA. Idén kretsar kring lek med klossar och flygande element – samtidigt som vi har rensat rejält för att uppnå den minimalistiska känslan hos ett premiummärke. Allt för ett starkare varumärke.

Resultatet är en flexibel, digital-first-identitet som banar väg för en premiumposition på marknaden. Ett ledande varumärke med en varm och familjär framtoning.

Gemensamt projekt med Ronald McDonalds barnsjukhus

VANLIGA FRÅGOR

I nätverket finns några av Sveriges mest värdefulla varumärkesstrateger & kreatörer. Varumärkesarkitekter: Företagens behov av att stärka sina varumärken märks tydligt efter pandemin. En erfaren strateg hjälper varumärken att bli tydliga och intressanta. Lokalt eller för hela världen. Allt för att maximera din affär. UX & UI Designers: Bra design är bra ekonomi. Designern arbetar alltid nära dig. Copywriters: Sälj med ord. Våra copywriters är erfarna, har digital spets och arbetar alltid nära dig. Social media experter: Vi erbjuder experter som gör skillnad med konkreta resultat. Motion designers: Kom åt några av Sveriges bästa Motion designers som har förmågan att fånga målgruppen och öka engagemanget. AI och automation: Effektiviserar hela marknadsföringsprocessen. Med våra AI-experter kan ditt företag kapa admin-tid, skapa personligare marknadsföring, optimera budgeten och skapa en bättre kundresa.

Vi erbjuder experter som gör skillnad och har erfarenhet av att skapa succé. Du kommer åt prisbelönade strateger, designers, copywriters & sociala media experter som tidigare jobbat för; NK, Lindex, IKEA, Mio, Blåkläder, NetOnNet, Babyshop, Toyota, Baltic, Boråstapeter och även nya snabbväxande företag.

Why Buddha? hjälper kunder som behöver en kreativ injektion utan att anlita en traditionell byrå. Vår modell bygger på att arbeta direkt med frilansande kreatörer och kapa alla lager som kommer mellan kunden och den kreativa kärnan. Du bestämmer själv vad du behöver – en enskild expert eller ett skräddarsytt dream team. Betala bara för idéerna och kreationen. Du kan även plugga in experterna i din inhouse-avdelning.

Våra frilansande experter jobbar alltid nära dig. Produktiva från dag 1. 1. Boka upp en heldag eller minst 5h. 2. Fast pris för ett helt projekt. 3. Boka varje månad. Minst 5h/mån. Välj nivå själv. Upp- eller nedgradera när behoven förändras. Ingen bindningstid. Du betalar bara för idéerna och kreationen. Inte för dyra lokaler, tjänstebilar och onödig planning.

Betala bara för idéerna och kreationen. Inte för dyra lokaler, tjänstebilar och onödig planning. 1.000 – 2.500 kr/h 1. Boka upp en heldag eller minst 5h. 2. Fast pris för ett helt projekt. 3. Boka varje månad. Minst 5h/mån. Vid månadsabonnemang: 100% av oanvända timmar överförs till nästa månad.

Vi hjälper dig matcha med seniora frilansande kreatörer som samlats på samma plats. Matchningen tar bara några dagar. 1. Ring Pierre 2. Du berättar – vi lyssnar 3. Vi matchar Ring: 0733-792038

Nej, du sitter inte fast i ett avtal. Du kan få tillgång till våra frilansande experter på 3 olika sätt: 1. Boka upp en heldag eller minst 5h. 2. Fast pris för ett helt projekt. 3. Boka varje månad. Minst 5h/mån. Vid månadsabonnemang: 100% av oanvända timmar överförs till nästa månad. Säg upp när du vill.

Om du blir missnöjd – så testar vi en annan expert utan extra kostnad. Självklart ska du vara nöjd. Vid månadsabonnemang: Säg upp när du vill.